APPLE MACBOOK PRO 1278 Servisi Ümraniye ( Özel Servis )

APPLE servisi Ümraniye, özel bir bilgisayar tamirhanesidir. Sadece kullanıcı hatası sonucu garanti dışı kalan ve garantisi bitmiş ürünlere hizmet veriyoruz.

Garantili bilgisayarınız için sadece ilgili markanın yetkili servisine ulaşmalısınız. Garanti belgenizdeki numaradan hareket edebilirsiniz.

Bilgisayarınızı APPLE bilgisayar servisimize getirdiğinizde süreç şu şekilde işler

  • APPLE bilgisayar servisi ürün kaydınız alınır.
  • Size ait bütün aksesuar ve donanım isminizin telefonunuzun yazdığı bir etiketle karışmaması için işaretlenir. Ör: Çanta, adaptör vb.
  • Daha sonra cihazınızın sırası gelince yoğunluğumuza göre 1 saat ile 1 gün arası sürebilir) arayıp cihazınızın masrafı ve problemi hakkında bilgi verilir.
  • Onayınızla tamir süreci başlar.
  • Onayınızın ardından gerekli parçalar tedarik edilir ve süreç bu şekilde devam eder.
  • Onarım teknik olarak tamamlandıktan sonra bilgisayarınız test edilir. Oyun işlemci ve grafik testlerinden geçerse size hazır bilgisi verecek olan SMS iniz gelir.
  • SMS aldıktan sonra ne zaman isterseniz servisimize gelip ürününüzü kontrol ederek teslim alabilirsiniz.

Ümraniye Bilgisayar servisi telefon numaralarımız şu şekildedir,
02164814950
02164815481
05337044543

APPLE bilgisayar servisi
APPLE bilgisayar tamir servisi

APPLE tamir servisi Ümraniye

APPLE bilgisayarınızın her türlü bakım ve tamir hizmetleri için bizimle iletişime geçebilirsiniz. APPLE cihazınızın sorunu hakkında bilgi alışverişinde bulunmak için hemen whatsapp üzerinden foto veya video gönderebilirsiniz. 05337044543

APPLE Servisi Üsküdar

Üsküdar APPLE bilgisayar servisi arıyorsanız metro ile 15 dk mesafede Ümraniye de ki APPLE servisimizden hizmet alabilirsiniz.

APPLE Servisi Ataşehir

Ataşehir bölgesinde APPLE servisi arıyorsanız araçla 15 dk mesafede Ümraniye Bilgisayar Servisimizden hizmet alabilirsiniz.

Ümraniye Bilgisayar Servisi

Ümraniye APPLE servisi ihtiyacınız varsa bir telefon kadar uzağınızdayız. 2005 Yılından bugüne Ümraniye de sizlerin hizmetinizdeyiz. Çarşıya ve Sondurak arasında Cumartesi pazarı kurulan Marmara caddesindeki bilgisayar tamir servisimizden hizmet alabilirsiniz.

Ümraniyede bilgisayar tamiri hizmeti veriyoruz. Dizüstü bilgisayar bakımı , fan temizliği , format , menteşe tamiri , görüntü problemleri , hızlandırma , ssd takviyesi , ram takviyesi , kırık ekran değişimi gibi başlıca konularda servis hizmeti veriyoruz.

Bilgisayar tamiri için bizden fiyat almayı unutmayın.

İkinci el APPLE LAPTOP yedek parçası pcparca.com.

Ümraniye APPLE LAPTOP BİLGİSAYAR Servisi

APPLE Laptop adaptör çeşitleri

APPLE LAPTOP BİLGİSAYAR SERVİSİ , APPLE LAPTOP BİLGİSAYAR TAMİR SERVİSİ , ÜMRANİYE APPLE LAPTOP BİLGİSAYAR SERVİSİ , APPLE LAPTOP BİLGİSAYAR YEDEK PARÇA